Kuinka valita minulle sopiva koulutussisältö?

Code of Conduct Academysta löydät runsaan kirjon erilaisia koulutussisältöjä. Tässä blogipostauksessa kerromme, mitä eroa sisällöillä on. Voit valita seuraavasta valikoimasta juuri sinulle sopivimman tavan päivittää osaamistasi:

Verkkokurssit

Verkkokurssimme ovat kompakteja ja moderneja koulutuskokonaisuuksia, joiden sisältö on pilkottu sopivan kokoisiin palasiin. Sisältö koostuu tekstistä, videoista ja tehtävistä, joiden avulla voit palata oppimaasi. 

Yhden koulutuksen suorittamiseen kannattaa varata noin tunti aikaa. Ostaessasi kurssin sinulla on 30vrk pääsy materiaaliin ostohetkestä lukien. VIP-jäsenenä sinulla on 24/7 pääsy kaikkiin verkkokursseille koko lisenssin voimassaoloajan.

Intensiiviset verkkovalmennukset

Intensiiviset verkkovalmennuksemme perustuvat itsenäiseen oppimiseen, johon voi halutessaan lisätä myös etänä tapahtuvan sparrauksen.

Verkkovalmennuksessa on tyypillisesti viisi moduulia, jotka julkaistaan viikon välein valmennuksen aloituspäivästä lukien. Voit käydä valmennuksen läpi sinulle sopivana hetkenä - suosittelemme, että varaat noin tunnin päitkän kalenteristasi esimerkiksi joka viikko! 

Etävalmennukset 

Etävalmennukset korvaavat toistaiseksi kaikki luokkahuonekoulutuksemme, eli kokoonnumme linjoja pitkin sovittuna ajankohtana oppimaan uutta ja keskustelemaan muiden kurssilaisten kesken. Osallistujat saavat tallenteen käyttöönsä myöhempää tutustumista varten. 

Liity VIP-jäseneksi

Kiinnostaako useampi koulutussisältö? VIP-jäsenenä saat pääsyn kaikkiin Code of Conduct Academyn sisältöihin, joita päivitämme joka kuukausi lisää. Vuosi-lisenssin omaavana VIP-jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tuleviin koulutusteemoihin ja saat myös veloituksetta henkilökohtaista sparrausta puolivuosittain.

Liity nyt VIP-jäseneksi tai kysy tarjous koko tiimillesi!

Jätä kommentti